Professioneel handelen is een kunst. Geen kunstje.

 

Allargando werkt met Zorgscholing samen om een breed aanbod te geven in het verbreden van Kennis & Kwaliteit.

 

Zorgscholing B.V.

 

Het doel van zorgscholing

Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod creëren voor instellingen, zzp-ers en andere professionals die onder de WKKGZ vallen.

Dit kunnen zowel individuele zorgverleners (zzp-ers), (kleine) zorginstellingen, samenwerkingsverbanden als bedrijven zijn.  

 

Win-win-win
Wij hebben een passie voor goede zorg en willen deze naar een zo hoog mogelijk plan trekken. Door kritisch te zijn op kwaliteit en prijs en te handelen vanuit de belangen van de zorgprofessional kunnen wij goede zorgscholing

ontwikkelen. Zo stellen wij zorgverleners in staat hun kwaliteit te verbeteren en zowel hun eigen positie als die van hun cliënt te verbeteren.

Onze trainers krijgen de mogelijkheid om op basis van actualiteit en trends nieuwe trainingen te ontwikkelen.

Dit stelt hen in staat hun vermoedens te toetsen en om hun passie en kennis te delen met de grote groep professionals die gebruik maakt van ons cursusaanbod. 

 

Waarom?

Naast de factor ‘leuk’ en ‘inspirerend’ helpt het volgen van een cursus je om aan jouw verplichtingen te voldoen. Als professional ben je zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van jouw kennis.

Daar houdt het niet op, je kunt ook aansprakelijk worden gesteld als je verkeerd handelt door een gebrek aan actuele kennis. We willen je helpen bij het verwerven van die kennis. 

Trainingen worden gegeven in onderstaande thema's:

  • Ondernemerschap
  • Technisch
  • Verdieping

 

Steeds beter worden - PDCA
Om iedereen scherp te houden en aan te blijven sluiten bij de actualiteit worden onze docenten, de inhoud van onze trainingen en de locaties na iedere trainingsdag geëvalueerd door cursisten. Onze lat ligt hoog, we brengen continu verbetering aan en vervangen trainingen als deze niet meer aansluiten op de behoeften van onze cursisten.

Bekijk hier welke cursussen de komende tijd ingepland staan of laat ons weten dat je interesse hebt in een van de vele andere cursussen

Alle trainingen zijn ook incompany te organiseren.