Vitality Mind Challenge

Met de Vtality Mind Challenge tool (NCPSB) wordt het vermogen gerealiseerd om aan echte preventie te doen op het gebied van stress en burn-out. Deze online tool heeft een voorspellende waarde en geeft niet alleen aan of er risico is op uitval, maar ook door welke factoren dit risico wordt veroorzaakt en op welke termijn. Met deze aanpak van de VMC, in combinatie met een uur coaching en meer indien nodig, voorkomen we bijna alle uitval.
De aanpak van NCPSB is uniek. De aanpak heeft zoveel impact omdat er naar alle medewerkers wordt gekeken, ook voordat er problemen zijn. Dit is van cruciaal belang omdat de ruime meerderheid van mensen hun eigen uitval niet zien aankomen. De VMC ziet dat wel, zelfs 9 – 12 maanden van te voren.

Alleen VMC gelicenseerde coaches mogen met de tool werken. Dit vanwege de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan de coaches.

Allargando (gelicenseerde VMC coach) is lid van het nationale netwerk van gelicenseerde Vitality Mind Challenge coaches en zo maken wij het verschil.

Op maat kijkt Allargando hoe coaching van individuele werknemers of hele teams kan plaats vinden.

Allargando kan deze tool ook inzetten bij jeugdigen van 12-24 jaar.
Op deze manier kan er tijdig en gericht gewerkt worden aan het voorkomen van mentale overbelasting.

Rechten

Allargando ©
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Klachtenprocedure

 

/brainy.nl - online marketing\

Bedrijfsgegevens

KVK  70739471 
BTW NL001837258B50

Adresgegevens

Allargando Coaching,
Training & Advies
Rubensstraat 10
6176CW  Spaubeek
Tel.: 06 1380 2285