UWV werkfit

Prettig op je werk!

Dat kan heel goed met specifieke coaching waarbij hooggevoeligheid een plek krijgt. Een groot deel van het verzuim wordt veroorzaakt door het niet (h)erkennen van en het leren omgaan met een hooggevoelig systeem. Gewone coaching helpt wel maar geeft veelal net niet het juiste inzicht in de eigen gebruiksaanwijzing.
Allargando biedt als gespecialiseerde coach sensitief maatwerk bij preventie en re-integratie. Eigen regie en duurzame inzetbaarheid worden daardoor bereikbare doelen.
Dat doe ik als lid van het netwerk bij Hooggevoelig Heel Gewoon.

Het UWV stelt dat mensen op hun best zijn als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert op haar beurt het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het UWV ziet het als haar missie om, samen met haar partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

Daarbij biedt het UWV graag nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen. Dat nieuwe perspectief is in ons geval de impact die hooggevoeligheid kan hebben op je werk. Op het soort werk dat je leuk vindt, een werkplek die bij je past en een cultuur waar jij je prettig voelt. Als we hooggevoeligheid maatschappij breed (weer) gewoon willen maken, is de werkvloer één van de belangrijkste plekken om hier aandacht voor te vragen.

Hooggevoelige mensen zijn niet gebaat bij uitsluiting of uitzonderingen, het is juist belangrijk dat zij mét hun eigenschap middenin de maatschappij kunnen staan. Onze verbinding met het UWV symboliseert dat. We geloven wel dat ieder hooggevoelig mens mooie talenten bij zich draagt en een unieke bijdrage kan leveren in zijn/haar werk.

UWV werkfitDaarom is het zo belangrijk dat we deze mensen ‘werkfit’ maken. Dat is niet altijd makkelijk. Zeker als je je járen niet werkfit hebt gevoeld. Een persoonlijke ontwikkelingsreis is hard werken en investeren. Dat doet Hooggevoelig Heel Gewoon en Allargando samen met het UWV.

 

Rechten

Allargando ©
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Klachtenprocedure

 

/brainy.nl - online marketing\

Bedrijfsgegevens

KVK  70739471 
BTW NL001837258B50

Adresgegevens

Allargando Coaching,
Training & Advies
Rubensstraat 10
6176CW  Spaubeek
Tel.: 06 1380 2285