Coaching hooggevoeligheid

PRETTIG OP JE WERK!

Dat kan heel goed met specifieke coaching waarbij hooggevoeligheid een plek krijgt. Een groot deel van het verzuim wordt veroorzaakt door het niet (h)erkennen van en het leren omgaan met een hooggevoelig systeem. Gewone coaching helpt wel maar geeft veelal net niet het juiste inzicht in de eigen gebruiksaanwijzing.
Allargando biedt als gespecialiseerde coach sensitief maatwerk bij preventie en re-integratie. Eigen regie en duurzame inzetbaarheid worden daardoor bereikbare doelen.

Ik ben verbonden aan 'Hooggevoelig heel gewoon'. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. In de coaching combineer ik het geleerde uit de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige die ik volgde, met mijn kennis en ervaring. Voor UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten.

Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon en dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld ook met het UWV of je werkgever. Als je kunt starten, plannen we eerst een vrijblijvend klikgesprek in om kennis te maken en te kijken of het klikt. Heb je vragen? Laat het me weten of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0570643053.

uwvwerkfithghglogo

Het UWV stelt dat mensen op hun best zijn als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert op haar beurt het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het UWV ziet het als haar missie om, samen met haar partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

Hooggevoelige mensen zijn niet gebaat bij uitsluiting of uitzonderingen, het is juist belangrijk dat zij mét hun eigenschap middenin de maatschappij kunnen staan. Onze verbinding met het UWV symboliseert dat. We geloven wel dat ieder hooggevoelig mens mooie talenten bij zich draagt en een unieke bijdrage kan leveren in zijn/haar werk.

Daarom is het zo belangrijk dat we samen naar ‘werkfit’ toe kunnen werken. Dat is niet altijd makkelijk. Zeker als je je járen niet werkfit hebt gevoeld. Een persoonlijke ontwikkelingsreis is hard werken en investeren. Dat doet Hooggevoelig Heel Gewoon en Allargando samen met het UWV.

Rechten

Allargando ©
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Klachtenprocedure

 

/brainy.nl - online marketing\

Bedrijfsgegevens

KVK  70739471 
BTW NL001837258B50

Adresgegevens

Allargando Coaching,
Training & Advies
Rubensstraat 10
6176CW  Spaubeek
Tel.: 06 1380 2285